CrossFit Discussion Board  

Go Back   CrossFit Discussion Board > Administrative Area > Technical Support
CrossFit Home Forum Site Rules CrossFit FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Technical Support Questions on using the board software, etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 10-14-2010, 01:45 PM   #1
Ryan Green
Member Ryan Green is offline
 
Profile:
Join Date: Apr 2008
Location: Bradenton  FL
Posts: 193
Posts Don't Show Up

Umm... everytime I post a reply I get a message that says, "Your post will have to be approved by a moderator"... what gives? As far as I know I've never posted anything that violates the site rules or terms of service... any chance I can get an explanation on this?
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
delete posts, please? Susanne Moskalski Technical Support 2 07-05-2016 11:27 AM
New Posts Brian Negrotto Technical Support 1 12-02-2009 05:06 PM
New Posts Incomplete? Paul Scott Suliin Technical Support 1 06-06-2009 11:05 AM
New Posts Brandon Oto Technical Support 20 06-18-2008 08:41 PM
200 posts Michael J. Joyce Community 2 10-09-2006 04:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
CrossFit is a registered trademark of CrossFit Inc.