CrossFit Discussion Board  

Go Back   CrossFit Discussion Board > Administrative Area > Technical Support
CrossFit Home Forum Site Rules CrossFit FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Technical Support Questions on using the board software, etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-08-2008, 01:27 PM   #1
Walt Carr
Member Walt Carr is offline
 
Walt Carr's Avatar
 
Profile:
Join Date: Nov 2007
Location: Jacksonville  NC
Posts: 10
Posting from .mil server

For some reason any post I attempt to make to the main board from my work computer (on a military server) gets blocked by the spam filter. I saw a similar thread about this but it was a couple of years old. I posted yesterday, and waited to see if it would ever surface, but it never has. Is there a solution to this, or am I just out of luck when on the military server?

Posting to the message board works fine...I'm on the military computer now.
  Reply With Quote
Old 02-08-2008, 01:35 PM   #2
Walt Carr
Member Walt Carr is offline
 
Walt Carr's Avatar
 
Profile:
Join Date: Nov 2007
Location: Jacksonville  NC
Posts: 10
Re: Posting from .mil server

Scratch that, I saw that my post finally made it there...

Sorry.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LEO/MIL help, is your agency CF'ing? Mike Deavers Community 15 07-13-2008 01:15 PM
Attn: Mil, LEO, First Responders Allan Luomala Community 14 11-04-2007 03:37 PM
Mil. folks: Need help w/ Christmas ideas Matt Smiley Community 12 12-13-2006 06:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
CrossFit is a registered trademark of CrossFit Inc.